Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ολική Επαναφορά: Η Απίστευτα Αληθινή Ιστορία της Ζωής μου».

Ο διάσημος ηθοποιός, σε συνέντευξή του, υποστήριξε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του δεν έχει διαβάσει τα απομνημονεύματά του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και στα οποία αναφέρεται στο παιδί που απέκτησε με μια υπηρέτρια που είχαν στο σπίτι τους.

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο του πριν από τον Μάιο του 2011, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για τον γιο που απέκτησε με μια οικονόμο στο σπίτι, στο οποίο ζούσε με την σύζυγό του Μαρία Σράιβερ.

Οι αποκαλύψεις οδήγησαν το ζευγάρι στο να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου, ύστερα από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» και στη δημοσιογράφο Λέσλι Στολ, ο 65χρονος Σβαρτσενέγκερ είπε, σχετικά με το αν η σύζυγός του γνώριζε ότι στο βιβλίο του αναφέρεται και στο νόθο παιδί του, ότι δεν το γνωρίζει, αλλά «ξέρει ότι αφορά όλη μου τη ζωή και ότι δεν θα έγραφα ένα βιβλίο αφήνοντας έξω αυτό το κομμάτι και κάνοντας τους ανθρώπους να αισθανθούν: «Ε, ένα λεπτό. Διαβάζουμε απλά ένα βιβλίο για τις επιτυχίες του και όχι για τις αποτυχίες του;» Και αυτό δεν είναι το βιβλίο που ήθελα να γράψω. Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο για εμένα. Αυτή είναι η ζωή μου» εξήγησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters