Και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κουίνσι για τρία χρόνια
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το Σάββατο και επίσημα είναι ο Κουίνσι. Το έγγραφο που χρειαζόταν από την Αλ Σαντ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται για τρία χρόνια.
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το Σάββατο και επίσημα είναι ο Κουίνσι. Το έγγραφο που χρειαζόταν από την Αλ Σαντ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται για τρία χρόνια.
Ο 26χρονος άσος έλαβε, μάλιστα, μέρος και στην προπόνηση των «πρασίνων», καθώς μέχρι και χθες απείχε από το πρόγραμμα για παν ενδεχόμενο μέχρι να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.
Μάλιστα θα δηλωθεί από τον Παναθηναϊκό στην UEFA για τα play offs του Champions League απέναντι στη Μάλαγα, αν και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι έστω και στην αποστολή για το πρώτο ματς την Τετάρτη.
Από την πλευρά τους, οι Σο και Χουχούμης έκανα τα ατομικά τους προγράμματά.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες, έπειτα χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και επιδόθηκαν σε παιχνίδι με περιορισμούς και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα με έμφαση στην τακτική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αίρει την πολιορκία της Μινεάπολης
- Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα 1-2: Ο Παυλίδης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη
- Το buzzer beater του Μπόλντγουιν που έδωσε τη νίκη στην Φενερμπαχτσέ (vid)
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πώς γίνεται να μην κέρδισε χρήματα από τις «Νεανικές ανησυχίες» παρά την επιτυχία της σειράς
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)


