Ατομικό για Οικονομόπουλο, Κατίδη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος
Aτομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην απογευματινή προπόνηση του Αρη στο Πράτο (το πρωί είχε ρεπό), οι Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Γιώργος Κατίδης. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, με συνέπεια να ενημερωθούν, μέσω των συνεργατών του Μάκη Κατσαβάκη, ότι μέχρι νεωτέρας δε θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Οικονομόπουλος ζήτησε να μιλήσει με τον τεχνικό των «κίτρινων» για το θέμα του.
Aτομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην απογευματινή προπόνηση του Αρη στο Πράτο (το πρωί είχε ρεπό), οι Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Γιώργος Κατίδης.
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, με συνέπεια να ενημερωθούν, μέσω των συνεργατών του Μάκη Κατσαβάκη, ότι μέχρι νεωτέρας δε θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Οικονομόπουλος ζήτησε να μιλήσει με τον τεχνικό των «κίτρινων» για το θέμα του.
Αρνητική απάντηση, ακόμη, έδωσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ σε πρόταση που έφτασε από την ΚΠΡ για την απόκτηση του Κατίδη. Οι Θεσσαλονικείς δεν ικανοποιήθηκαν από την οικονομική προσφορά των Αγγλων, με τους οποίους είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν εφόσον διαφοροποιήσουν το ποσό που θέλουν να δώσουν για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.
Αύριο, στις 18.30, ο Αρης θα αντιμετωπίσε σε φιλικό αγώνα την τουρκική Καϊσέρισπορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα




