Αυξήθηκαν οι πωλήσεις της iSquare, μειώθηκαν τα κέρδη
Στην iSquare, η οποία διανέμει τα προϊόντα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 10,3 εκατ. έναντι € 10,2 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Όμως, την ίδια περίοδο τα κέρδη ήταν σημαντικά μειωμένα.
Στην iSquare, η οποία διανέμει τα προϊόντα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 10,3 εκατ. έναντι € 10,2 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 359 χιλ. έναντι € 592 χιλ. το 2011, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 220 χιλ. έναντι € 457 χιλ. και τα κέρδη μετά από φόρους σε € 165 χιλ. έναντι σε € 367 χιλ. πέρυσι.
Τα καθαρά ταμειακά διαθέσιμα (ταμειακά διαθέσιμα μείον δανειακή επιβάρυνση) στο τέλος της περιόδου ανήλθαν σε € -6,1 εκατ. έναντι €- 6,8 εκατ. στο τέλος της προηγούμενης χρήσης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας