Ο Ελευθερόπουλος προπονητής στον Πανιώνιο!
Την έκπληξη έκανε ο Πανιώνιος σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας, καθώς έδωσε τα «ηνία» στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση και κατ' επάκταση είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί ως προπονητής.
Την έκπληξη έκανε ο Πανιώνιος σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας, καθώς έδωσε τα «ηνία» στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση και κατ’ επάκταση είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί ως προπονητής.
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις τάξεις της, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο, μετά από κοινή εισήγηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη, επέλεξε ομόφωνα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θεωρώντας πως ο επαγγελματισμός του, το ήθος του και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές του συλλόγου, κάτι που άλλωστε είχε αποτυπωθεί και στην αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί όταν τον Γενάρη είχε αποφασίσει να τερματίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα. Η παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε μέρα και ώρα που θα οριστεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ο Ελευθερόπουλος γεννήθηκε το 1976, αναδείχθηκε ως τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, όπου είχε λαμπρή καριέρα και κατέκησε επτά πρωταθλήματα, έγινε διεθνής, στη συνέχεια μετακινήθηκε στα ιταλικά γήπεδα (Μεσίνα, Μίλαν, Ρόμα, Άσκολι, Σιένα), επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ηρακλή και στο τέλος του Πανιωνίου, όπου φέτος «κρέμασε τα γάντια του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)
- Οι ιντερνετικοί επικριτές έχουν κάνει άπλετο κακό στον Μπάρι Κίογκαν
- Παναγιώτης Δουδωνής: Στο πλευρό των κτηνοτρόφων «για επιβίωση και αξιοπρέπεια»
- Πάσχα με βροχές και χαμηλότερες θερμοκρασίες «βλέπει» ο Γιάννης Καλλιάνος
- Τραμπ-Πούτιν: Όταν η Ουάσιγκτον «μιλά τη γλώσσα» της Μόσχας – Το πανομοιότυπο λεξιλόγιο… δύο πολέμων
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ




