Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Τσακμάκης
Ο Χρήστος Τσακμάκης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του στο C1 στο σλάλομ. Μετά την έβδομη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στο C1 ο Ελληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει μια υψηλότερη θέση στην τρίτη συμμετοχή του στο ραντεβού του Λονδίνου.
Ο 24χρονος πρωταθλητής πήρε την πρόκριση μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σλάλομ στο Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας όπου κατετάγη πέμπτος στο C1. Το 2004 ήταν ο νεαρότερος αθλητής της ελληνικής ομάδας, ενώ το 2008 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από την αποχώρηση ενός άλλου αθλητή και έφτασε μέχρι τον τελικό.
Ακόμα τρεις Έλληνες αθλητές θα διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα στην Πολωνία. Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, ο Μιχάλης Παπασάββας και η Σοφία Πιπιτσούλη θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο κύπελλο ήρεμων νερών στο Πόζναν της Πολωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας


