Ευγενική στάθηκε η κληρωτίδα στην εθνική πόλο
Απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία, την Αυστραλία και το Καζακστάν θα βρεθεί η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, καθώς κληρώθηκε στον Α' όμιλο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων (27 Ιουλίου - 12 Αυγούστου).
Απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία, την Αυστραλία και το Καζακστάν θα βρεθεί η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, καθώς κληρώθηκε στον Α’ όμιλο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων (27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου).
Η ελληνική ομάδα Θεωρητικά βρέθηκε στον καλύτερο όμιλο από πλευράς δυναμικότητας αλλά τα σημαντικά είναι μετά στο χιαστί παιχνίδι και με δεδομένο ότι η εθνική θα καταφέρει να είναι στην τετράδα του ομίλου της.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία, Καζακστάν, Ισπανία, Αυστραλία, Κροατία, ΕΛΛΑΔΑ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΗΠΑ, Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βρετανία
Η σειρά των αγώνων:
1η αγωνιστική: Κροατία (29 Ιουλίου)
2η αγωνιστική: Ιταλία (31 Ιουλίου)
3η αγωνιστική: Καζακστάν (2 Αυγούστου)
4η αγωνιστική: Ισπανία (4 Αυγούστου)
5η αγωνιστική: Αυστραλία (6 Αυγούστου)
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα χιαστί παιχνίδια (όπως στο Προολυμπιακό): Α1 – Β4, Α2 – Β3, Α3 – Β2, Α4 – Β1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο προϋπολογισμός της ΕΕ για την έρευνα πρέπει να είναι ανθεκτικός στις κρίσεις, λένε οι περιφέρειες
- Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίζονται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 54χρονου
- Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου που πυροβόλησε γυναίκα
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Έπρεπε να τον είχα κλοτσήσει πιο δυνατά. Το άξιζε – Αμετανόητος αντιφασίστας, ο θρύλος Καντονά στις Κάννες
- Αμηχανία και νεύρα από Μαρινάκη μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημητριάδης – «Βλέπω κάποιους ευαίσθητους να ενοχλούνται»



