Το βλέμμα του ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ και στην τρίτη θέση
Μετά το διπλό στη Κέρκυρα, άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει τη νίκη από τους παίκτες του ενώ πλέον, στόχος του «δικέφαλου» του Βορρά είναι να ξεπεράσει τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ώστε να μπει με πλεονέκτημα στη διαδικασία των πλέι οφ. Ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ ο Λίνο... Βοήθεια των παικτών σε 37χρονη καρκινοπαθή και σε νεαρό που πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία.
Μετά το διπλό στη Κέρκυρα, άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει τη νίκη από τους παίκτες του ενώ πλέον, στόχος του «δικέφαλου» του Βορρά είναι να ξεπεράσει τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ώστε να μπει με πλεονέκτημα στη διαδικασία των πλέι οφ.
Στη προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Νέο πρόσωπο ήταν ο Ντάριο Κρέσιτς που επιστρέφει σιγά-σιγά σε φουλ ρυθμούς. Το ίδιο ωστόσο δεν ισχύει για τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Ετό που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.
Ανανεώνει ο Λίνο
Εν τω μεταξύ, την αποκάλυψη ότι έχει μιλήσει δύο φορές έως τώρα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, έκανε την Τρίτη μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη της προπόνησης (η πρώτη ενόψει του αγώνα της Κυριακής που έγινε στη Νέα Μεσήμβρια), ο Άλβες Λίνο.
«Εχω μιλήσει δύο φορές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θέλω να πάνε όλα καλά και για μένα και για τον ΠΑΟΚ», είπε για το θέμα ο Βραζιλιάνος πλάγιος μεσοαμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στα αγωνιστιά πλάνα του «δικεφάλου» ενόψει και της νέας περιόδου.
Ερωτηθείς για την άνετη επιτυχία του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, ο 35χρονος αμυντικός είπε: «Ηταν πολύ σημαντική νίκη. Την χρειαζόμασταν. Στα επόμενα παιχνίδια θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται εν όψει των πλέι οφ. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, χωρίς νέα προβλήματα και με τους Ιβιτς, Ετο, Κατσικά, Κρέσιτς, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Πριν την προπόνηση ο Λάσλο Μπόλονι και ο συνεργάτης του Χοακίν Πρέτο, είχαν συζήτηση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ετο, σχετικά με τον χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του στην ομάδα, ενώ καμιά εξέλιξη δεν σημειώθηκε στο θέμα των δηλώσεων του Λάσλο Μπόλονι, σχετικά με την εκφρασθείσα άποψη του, πως θα επιθυμούσε να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έκανε το βράδυ της Κυριακής στην Κέρκυρα.
Βοήθεια σε 37χρονη καρκινοπαθή και σε νεαρό που πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία
Επίσης, το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ευαισθητοποιημένοι από τα σοβαρά προβλήματα πολιτών. Πρόσφατα έδειξαν αυτό το κοινωνικό τους πρόσωπο με πρωτοβουλίες ενίσχυσης μιας 37χρονης καρκινοπαθούς και ενός μικρού ασθενή. Με αφορμή αυτές τις πρωτοβουλίες, η ΠΑΕ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής:
«Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, δύο συνανθρώπους μας που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.
Συγκεκριμένα, προσέφεραν μέρος του πριμ τους από τη νίκη μας στον αγώνα με τον Εργοτέλη (17η αγωνιστική), για τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν ώστε ο μικρός Ανδρέας να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για αποσιδήρωση, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Ανάλογη κινητοποίηση υπήρξε και για την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό, στην οποία προσέφεραν μέρος του πριμ τους από το νικηφόρο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 23ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές της, βρίσκονται κοντά στην 37χρονη Σοφία και τον μικρό Ανδρέα και τους εύχονται να βγουν νικητές στο δικό τους μεγάλο αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Έξω από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων τα τρακτέρ – Νέα μπλόκα στο Κάστρο Βοιωτίας και τη γέφυρα Ευήνου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [07.12 – 13.12.2025]
- «Νυχτερινός Ποιμήν»: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα – Δύο συλλήψεις
- Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι κωδικοί πρόσβασης στην Ελλάδα – Και είναι η χαρά των χάκερ
- Ολυμπιακός: «Πέταξε» για την Αστάνα η αποστολή των Πειραιωτών (vids, pics)
- Όσμπορν για Γλυπτά: «Το πιο δυσεπίλυτο πρόβλημα των τελευταίων 200 ετών απαιτεί ανοιχτό μυαλό»



