Αμφίβολος ο Δέλλας για το ματς με την Κέρκυρα
Φυσιοθεραπεία ακολούθησε τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με δεδομένη την απουσία των Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα, ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να βρει λύσεις για την άμυνα της Ένωσης.
Φυσιοθεραπεία ακολούθησε τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με δεδομένη την απουσία των Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα, ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να βρει λύσεις για την άμυνα της Ένωσης.
Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας εκτός από τον Δέλλα που έκανε φυσιοθεραπεία, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά.
Την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass




