«Απόλαυσα την περίοδο που έπαιζα στην Ελλάδα», λέει ο Σισέ
Στην ιστοσελίδα «thisislondon.co.uk» μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που έμεινε και αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ενώ δεν απέφυγε να κάνει και σύγκριση μεταξύ ιταλικού και αγγλικού πρωταθλήματος. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο που φόρεσε τα «πράσινα, όμως δεν έκρυψε ότι του έλειπε το πάθος της Premier League.
Στην ιστοσελίδα «thisislondon.co.uk» μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που έμεινε και αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ενώ δεν απέφυγε να κάνει και σύγκριση μεταξύ ιταλικού και αγγλικού πρωταθλήματος. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο που φόρεσε τα «πράσινα, όμως δεν έκρυψε ότι του έλειπε το πάθος της Premier League:
«Απόλαυσα την περίοδο που βρισκόμουν στην Ελλάδα, στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό, αλλά το ποδόσφαιρο δεν ήταν τα πάντα για μένα. Μου έλειπε η ηρεμία και το πάθος της Premier League».
Για το πέρασμα του από την Ιταλία: Την περίοδο που βρισκόμουν στην Ιταλία ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Το παιχνίδι εκεί είναι πολύ αργό, με πολύ τακτική. Σέβομαι το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι για μένα και για τον τρόπο που μου αρέσει να παίζω».
Για την Premier League: «Το αγγλικό στυλ είναι τέλειο. Υπάρχει πάθος στο παιχνίδι και αυτό μου ταιριάζει. Δε μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ απολαμβάνω τη γαλήνη του παιχνιδιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη


