Κουίνσι και Μπουμσόνγκ επέστρεψαν στις προπονήσεις
Ευχάριστα νέα για τον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης είδε με ικανοποίηση τον Κουίνσι και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να γυμνάζονται κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ευχάριστα νέα για τον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης είδε με ικανοποίηση τον Κουίνσι και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να γυμνάζονται κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε πάρει άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του, ενώ ο Γκανέζος επιθετικός φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ρούντολφ Γκέργκελι.
Ωστόσο το δεδομένο ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση αφήνει ελπίδες, προκειμένου να αποθεραπευθούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης Betsson – Καρδίτσα 78-55: Επιβλητικός με Αντετοκούνμπο, Νουά και πλέον βλέπει «4άδα» (vid)
- Διαβεβαίωση Στάρμερ στον Χριστοδουλίδη: Οι βάσεις στην Κύπρο δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές ενέργειες
- Η στεγαστική κρίση στην Ελλάδα: Όταν το θεμελιώδες δικαίωμα μετατρέπεται σε επενδυτικό προϊόν
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες (vid)
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
