Ο προβοκάτορας της ζαχαροπλαστικής
Τον έχουν αποκαλέσει Πικάσο της ζαχαροπλαστικής, βιρτουόζο των γλυκισμάτων, Dior του επιδορπίου. Ο Pierre Hermé άφησε τον διάσημο οίκο Fauchon το 1996 για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σόλο και άνοιξε την πρώτη «μπουτίκ» ζαχαροπλαστικής Pierre Hermé Paris® στο Τόκιο.
Επέστρεψε στο Παρίσι το 2001 και το ζαχαροπλαστείο στην οδό 72 rue Bonaparte στο Saint Germain des Prés γέμισε αμέσως με ενθουσιώδεις γκουρμέ από όλο τον κόσμο που ανακάλυπταν ξανά τα μακαρόν, τις σοκολάτες και τις τούρτες. Αυτή τη στιγμή οι δημιουργίες του βασιλιά της σύγχρονης πατισερί διατίθενται σε οκτώ ζαχαροπλαστεία στο Τόκιο, ένα στην Οσάκα, εννέα στο Παρίσι, ένα στο Στρασβούργο και δύο στο Λονδίνο, πέρα από την online μπουτίκ www.pierreherme.com.
woman.in.gr
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;
- Ο Χάαλαντ ανέβηκε στη ζυγαριά μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Όλα καλά»
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του


