
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟ, παραλίγο… κάζο για Ολυμπιακό
Πρωταθλητής χειμώνα στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στην Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επικράτησε με 81-71 του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο. Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από τον Ηλυσιακό αλλά τελικά κέρδισε με 77-73. Μεγάλο «διπλό» του ΑΓΟ Ρεθύμνου επί του ΚΑΟ Δράμας με 79-67, εύκολο απόγευμα είχε και ο Πανιώνιος που επιβλήθηκε με 87-64 της Καβάλας στη Νέα Σμύρνη, ενώ και ο Ίκαρος νίκησε το Μαρούσι (δεν έχει ακόμα νίκη) με 82-70. Νίκη του Άρη επί του Περιστερίου με 71-66.
Πρωταθλητής χειμώνα στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στην Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επικράτησε με 81-71 του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο.
Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από τον Ηλυσιακό αλλά τελικά κέρδισε με 77-73.
Μεγάλο «διπλό» του ΑΓΟ Ρεθύμνου επί του ΚΑΟ Δράμας με 79-67, εύκολο απόγευμα είχε και ο Πανιώνιος που επιβλήθηκε με 87-64 της Καβάλας στη Νέα Σμύρνη, ενώ και ο Ίκαρος νίκησε το Μαρούσι (δεν έχει ακόμα νίκη) με 82-70.
Νίκη του Άρη επί του Περιστερίου με 71-66.
Ρεπό είχε ο ΠΑΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός ξεκινά τα προκριματικά του Champions League από τον Γ’ γύρο
- Καύσιμα: Πορεία για 2,15 ευρώ το λίτρο χαράσσει η αμόλυβδη – Ανησυχία στους καταναλωτές
- Κόκκινο «ηφαίστειο» το Τ-Center: Φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)
- LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Πήγα για τρέξιμο το πρωί, δεν έχω άγχος για τον τελικό» (vid)
- Πατροκτονία στη Mango; To μίσος των Αντίκ, η εμμονή με το χρήμα και τα 7 στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία


