
«Τρομοκράτες» θεωρεί το Ισραήλ τους χάκερ που υπέκλεψαν πιστωτικές κάρτες
«Το Ισραήλ έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει όσους προσπαθούν να το βλάψουν» ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση χιλιάδων αριθμών πιστωτικών καρτών τους οποίους υπέκλεψαν χάκερ από ισραηλινές τράπεζες. Η κυβερνοεπίθεση «είναι συγκρίσιμη με τρομοκρατική ενέργεια».
«Το Ισραήλ έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει όσους προσπαθούν να το βλάψουν» ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση χιλιάδων αριθμών πιστωτικών καρτών τους οποίους υπέκλεψαν χάκερ από ισραηλινές τράπεζες.
Την περασμένη εβδομάδα, ισραηλινά μέσα ανέφεραν ότι οι χάκερ που πραγματοποίησαν την κυβερνοεπίθεση δήλωναν ότι δρούσαν από το έδαφος της Σαουδικής Αραβίας και ήθελαν να «βλάψουν τη σιωνιστική τσέπη».
Σύμφωνα με το Reuters, την ευθύνη για την υποκλοπή ανέλαβε την περασμένη Πέμπτη ένας χάκερ με το ψευδώνυμο OxMar, ο οποίος δηλώνει Σαουδάραβας.
Φέρεται να είναι 19 ετών και να βρίσκεται στο Μεξικό.
Οι κυβερνοεπιθέσεις αυτού του είδους «συνιστούν παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας συγκρίσιμη με τρομοκρατική επιχείρηση» δηλώνει τώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ντάνι Άγιαλον.
«Το Ισραήλ έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει όσους προσπαθούν να το βλάψουν, και καμία υπηρεσία και κανείς χάκερ δεν θα είναι ασφαλείς από τα αντίποινα» προειδοποίησε, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Λάρισα το «Δέντρο του αγώνα για Δικαιοσύνη»
- Η Stoiximan, Επίσημος Υποστηρικτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026™ για Ελλάδα και Κύπρο
- Ο Μέσι χτίζει το νέο πρότζεκτ της Κορνεγιά: Γυναικεία ομάδα, νέο γήπεδο και ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο για το μέλλον
- Έρευνα για τον θάνατο του ιδρυτή της Mango – Συνελήφθη ο γιος του
- Δήμος Χαλκηδόνος: Διαθέσιμο ηλεκτρονικά το αρχείο οικοδομικών αδειών
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία



