Η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ για τον αγώνα της Κύπρου
Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Γιώργου Χαλκίδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρώτο ματς, η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αναχώρησε για την Κύπρο, όπου την Κυριακή (8/1. 17:00) θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μετά το 31-13 της περασμένης Τετάρτης (4/1) στο κλειστό της Μίκρας, η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην Κύπρο, ώστε να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους αγώνες με τη Βοσνία, στις 11 και 15 Ιανουαρίου, που θα κρίνουν και την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Γιώργου Χαλκίδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρώτο ματς, η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αναχώρησε για την Κύπρο, όπου την Κυριακή (8/1. 17:00) θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Μετά το 31-13 της περασμένης Τετάρτης (4/1) στο κλειστό της Μίκρας, η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην Κύπρο, ώστε να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους αγώνες με τη Βοσνία, στις 11 και 15 Ιανουαρίου, που θα κρίνουν και την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Στην αποστολή μετέχουν οι Ευγένιος Κουλούρης (ΑΕΚ), Γιώργος Ζαραβίνας, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Αργους), Θεόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστος Τσάτσος (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Μπάμπης Ανανιάδης (ΧΑΝΘ), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κονβερσάνο), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Εμπορ Ροστόκ), Δημήτρης Τζιμούρτος (Αϊντραχτ Χιλντεσχάιμ), Αλέξης Αλβανός (Μπάλινγκεν), Νίκος Ριγανάς (Κοστάντζα), Σπύρος Μπαλωμένος (Λέομπεν).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο



