Το 2012 όπως το τέλος του 2011, επιθυμεί ο Γόντικας για τον ΠΑΟ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας παραβρέθηκε στη γιορτή του «Πανάθα», την ετήσια γιορτή της «πράσινης» ΠΑΕ για τους μικρούς φίλους της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας παραβρέθηκε στη γιορτή του «Πανάθα», την ετήσια γιορτή της «πράσινης» ΠΑΕ για τους μικρούς φίλους της ομάδας.
Ο κ.Γόντικας αναφέρθηκε επίσης στην αγωνιστική πορεία της ομάδας και στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους Άραβες επενδυτές.
Συγκεκριμένα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας, λέγοντας πως »δεν μπορούμε να είμαστε δυσαρεστημένοι. Να συνεχίσουμε έτσι και να επιλύσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει η ΠΑΕ».
Η ευχή του για το νέο έτος είναι «υγεία σε όλους και να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε», ωστόσο δεν προχώρησε σε καμιά αποκάλυψη σχετικά με τους Άραβες επενδυτές: «Δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα



