Έτοιμος και ο Σπανούλης για τη «μάχη» με την Καντού
Με τον Βασίλη Σπανούλη στη... φαρέτρα του προετοιμάζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Πέμπτης με την Καντού. Ο V-Span ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.
Με τον Βασίλη Σπανούλη στη… φαρέτρα του προετοιμάζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Πέμπτης με την Καντού. Ο V-Span ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί «πάνοπλος» – από την δεδομένη απουσία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου – την ιταλική ομάδα για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουσουλμανικό κράξιμο στον Σαλάχ λόγω… Χριστουγέννων! (pic)
- ΕΠΟ: Ο εσωτερικός πονοκέφαλος του Μάκη Γκαγκάτση
- Δε νοείται στιλάτος χωρίς χαρακτήρα – Πώς ο Helmut Lang άλλαξε για πάντα τη μόδα
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- O Ιωαννίδης αποθέωσε τον Παυλίδη: «Χαίρομαι να τον βλέπω να σκοράρει»