Ο Ποντόλσκι γλίτωσε την Κολονία από την ήττα
Ο Λούκας Ποντόλσκι είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς της Κολονίας με την Μάιντς για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga και έδωσε στους γηπεδούχους τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με γκολ που πέτυχε στο 85' με δυνατό αριστερό σουτ που βρήκε πρώτα στο δοκάρι. Η Μάιντς είχε ανοίξει το σκορ στο 70' με με κεφαλιά του Αλαγκουί.
Ο Λούκας Ποντόλσκι είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς της Κολονίας με την Μάιντς για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga και έδωσε στους γηπεδούχους τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με γκολ που πέτυχε στο 85′ με δυνατό αριστερό σουτ που βρήκε πρώτα στο δοκάρι. Η Μάιντς είχε ανοίξει το σκορ στο 70′ με με κεφαλιά του Αλαγκουί.
Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί καθώς λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπάμπακ Ράφατι, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ανδρουλάκης ζητά άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό για τη Μέση Ανατολή
- Το 3Χ3 θα διευκολύνει τη ζωή του Παναθηναϊκού
- Καιρός: Με ανεβασμένες θερμοκρασίες μπήκε ο Μάρτιος – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- Ρένος Αποστολίδης: Κατ’ ευθείαν αναμέτρηση
- Τι αναφέρει ο αναλυτής διαιτησίας της Euroleague για το τελευταίο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις με την Παρί
- Μια Κέιτ Μος δε φέρνει την άνοιξη στην Gucci – Γιατί η νέα συλλογή του Demna χαρακτηρίστηκε «γελοία» και «φθηνή»;



