
«Με ενοχλεί η φωνή μου» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο
Εκνευρισμένος με τη... φωνή του δηλώνει ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, ο οποίος είπε ότι σπάνια ακούει τραγούδια του από τη δεκαετία του '80, γιατί νομίζει ότι ακούγεται σαν «κορίτσι». Εμφανίζομενος σε τηλεοπτική εκπομπή, εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος από τις φωνητικές του επιδόσει και δήλωσε ότι θα μπορούσε να είχε τραγουδίσει καλύτερα ορισμένα κομμάτια.
Εκνευρισμένος με τη… φωνή του δηλώνει ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, ο οποίος δήλωσε ότι σπάνια ακούει τραγούδια του από τη δεκαετία του ’80, γιατί νομίζει ότι ακούγεται σαν «κοριτσάκι».
Ο Ιρλανδός τραγουδιστής, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε πως ποτε δεν ήταν ικανοποιημένος από τις φωνητικές του επιδόσεις και ότι αποφεύγει όσο μπορεί να ακούει τραγούδια των U2.
«Προσπαθώ να το αποφύγω. Εάν ακούσω τραγούδια μας στο ραδιόφωνο, έχω την τάση να το κλείνω. Δεν είναι γιατί δεν μου αρέσουν ή δεν πιστεύω σε αυτά. Στην πραγματικότητα, η φωνή μου με ενοχλεί. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να είχα τραγουδίσει καλύτερα» είπε.
Και συνέχισε: «Ειδικά σε μερικά τραγούδια των ’80s νομίζω ότι ακούγομαι σαν κορίτσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέλγιο: Κάτοικοι της Τουμπίζ απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους – Κίνδυνος για έκρηξη σε φλεγόμενη αποθήκη
- Tα γυρίσματα του Grease ήταν γεμάτα ένταση – Στον «τοίχο» η Ολίβια Νιούτον Τζον
- Διοικητής νοσοκομείου Ιωαννίνων: «Αναμένουμε την ανταπόκριση του οργανισμού του Μάριου Οικονόμου» (vid)
- Γνωστός Αλβανός τράπερ ήταν στην παρέα του διαβόητου κακοποιού «Τίτι» στο Μικρολίμανο
- Ιωάννινα: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 31χρονο ποδηλάτη
- Αλλαγές στην αίθουσα της δίκης για τα Τέμπη μετά τις ισχυρές αντιδράσεις συγγενών και συνηγόρων




