
«Με ενοχλεί η φωνή μου» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο
Εκνευρισμένος με τη... φωνή του δηλώνει ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, ο οποίος είπε ότι σπάνια ακούει τραγούδια του από τη δεκαετία του '80, γιατί νομίζει ότι ακούγεται σαν «κορίτσι». Εμφανίζομενος σε τηλεοπτική εκπομπή, εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος από τις φωνητικές του επιδόσει και δήλωσε ότι θα μπορούσε να είχε τραγουδίσει καλύτερα ορισμένα κομμάτια.
Εκνευρισμένος με τη… φωνή του δηλώνει ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, ο οποίος δήλωσε ότι σπάνια ακούει τραγούδια του από τη δεκαετία του ’80, γιατί νομίζει ότι ακούγεται σαν «κοριτσάκι».
Ο Ιρλανδός τραγουδιστής, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε πως ποτε δεν ήταν ικανοποιημένος από τις φωνητικές του επιδόσεις και ότι αποφεύγει όσο μπορεί να ακούει τραγούδια των U2.
«Προσπαθώ να το αποφύγω. Εάν ακούσω τραγούδια μας στο ραδιόφωνο, έχω την τάση να το κλείνω. Δεν είναι γιατί δεν μου αρέσουν ή δεν πιστεύω σε αυτά. Στην πραγματικότητα, η φωνή μου με ενοχλεί. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να είχα τραγουδίσει καλύτερα» είπε.
Και συνέχισε: «Ειδικά σε μερικά τραγούδια των ’80s νομίζω ότι ακούγομαι σαν κορίτσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία


