
Ο Γιοβάνοβιτς εξηγεί πως το ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία
«Πετύχαμε μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εγώ προσωπικά θαυμάζω πάρα πολύ, και το είχα δηλώσει και στην πρώτη μας συμμετοχή στο Champions League» δήλωσε σε πελάγη ευτυχίας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.
Μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, που νίκησε 2-1 την Πόρτο, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της διοργάνωσης.
Ο τεχνικός του πρωταθλητή Κύπρου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:
«Πετύχαμε μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εγώ προσωπικά θαυμάζω πάρα πολύ, και το είχα δηλώσει και στην πρώτη μας συμμετοχή στο Champions League. Αυτή η νίκη σηματοδοτεί ότι ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπεί το κυπριακό ποδόσφαιρο και την καινούργια χρονιά. Άρα σίγουρα είναι από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία της ομάδας», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο στα επόμενα δύο παιχνίδια, αν μπορέσουμε να παραμείνουμε στις δύο πρώτες θέσεις και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Για τα επόμενα παιχνίδια, αν πρέπει να έχω κάποια επιθυμία είναι να έχουμε την ίδια προσπάθεια και την ίδια αφοσίωση. Οι αντίπαλοι που έχουμε να κάνουμε ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατές ομάδες. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς αλλά εξαρτάται από εμάς η προσπάθεια που θα κάνουμε. Μόνο αυτό».
Τέλος σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι η ομάδα του δεν θα έπαιρνε την νίκη αμέσως μετά το 1-1, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε:
«Είναι γεγονός ότι έμεινε λίγος χρόνος μετά την ισοφάριση, δεν ήξερα αν θα κερδίζαμε αλλά ήμουν σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα προσπαθούσαν για δεύτερο γκολ. Η Πόρτο στην προσπάθεια της για ολική ανατροπή βγήκε μπροστά βρήκαμε κενούς χώρους και μπορέσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο
- Στην ταινία «52 Blue» ένας Ινδός άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι για να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι






