Βαριά ήττα του Άρη από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης
Ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα με 68-39 από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στο τουρνουά της ρωσικής ομάδας. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι μόνο για ένα δεκάλεπτο και η ομάδα του Ζντοβτς προηγείτο 40-14 στο ημίχρονο.
Ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα με 68-39 από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στο τουρνουά της ρωσικής ομάδας. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι μόνο για ένα δεκάλεπτο και η ομάδα του Ζντοβτς προηγείτο 40-14 στο ημίχρονο.
Ο Άντριαν Όλιβερ με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη (που είχε 12/36 δίποντα και 0/10 τρίποντα), ενώ από τους νικητές, που είχαν 11/18 τρίποντα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε 2 πόντους (1/3 δίποντα).
O Άρης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 17:00 την Κάλεβ Ταλίν, που έχασε από την Πρόκομ στο άλλο ματς του τουρνουά.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Επί εποχής Λανουά προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στη διαιτησία που έχει να κάνει με τα φάλτσα των ξένων. Έτσι ο Γάλλος έχασε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο κίνδυνος ενόψει των πλέι οφ
Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προς το καλύτερο, γιατί ο Ράφα Μπενίτεθ πήρε δύο αποφάσεις όταν βρέθηκε στο ναδίρ. Το «In» εξηγεί τις αλλαγές που προέβη ο Ισπανός προπονητής.
Χαράλαμπος Τσιμπίδας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας