Μπράμος από του… χρόνου στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γεφυρώσει την οικονομική διαφορά που υπάρχει με την Γκραν Κανάρια για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου και έτσι η υπόθεση μπήκε στο... ψυγείο. Ωστόσο, ο διεθνής έλληνας γκαρντ θα μείνει ελεύθερος σε έναν χρόνο και τότε θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γεφυρώσει την οικονομική διαφορά που υπάρχει με την Γκραν Κανάρια για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου και έτσι η υπόθεση μπήκε στο… ψυγείο. Ωστόσο, ο διεθνής έλληνας γκαρντ θα μείνει ελεύθερος σε έναν χρόνο και τότε θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Περίπου 250.000 χώριζαν Ολυμπιακό και Γκραν Κανάρια, προκειμένου να δώσουν τα χέρια για τη μεταγραφή του Μπράμου και όπως όλα δείχνουν το deal δεν θα γίνει.
Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι, θα κλείσουν από τώρα τον ομογενή γκαρντ, για το επόμενο καλοκαίρι, που θα μείνει ελεύθερος.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη (21:30) το πρώτο του φιλικό στην Ιταλία, με αντίπαλο τη Σάσαρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω» – Δεν απηύθυνε ομιλία στο Σύνταγμα η Καρυστιανού
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
- LIVE: ΟΦΗ – ΑΕΛ Novibet
- Γιατί οι νέοι στη Σκωτία επιστρέφουν στα γαελικά;
- Τραμπ: Το Ιράν κατασκευάζει πυραύλους που θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ – Δεν επιβεβαιώνεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
- LIVE: Λεβερκούζεν – Μάιντς

