«Χάθηκε» ο Μποκανί για τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε στην Άντερλεχτ
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Ντιομερσί Μποκανί ωστόσο ο Κογκολέζος επιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άντερλεχτ με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Άλλωστε ο παίκτης είχε δηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας στο βελγικό πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Ντιομερσί Μποκανί ωστόσο ο Κογκολέζος επιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άντερλεχτ με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Άλλωστε ο παίκτης είχε δηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας στο βελγικό πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου η μεταγραφή έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Στις δηλώσεις του ο παίκτης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στην Άντερλεχτ.
«Στόχος μου είναι να δείξω ότι είμαι κάθε άλλο παρά “νεκρός” και να πετύχω πολλά τέρματα για την Άντερλεχτ. Επέστρεψα εκεί όπου όλα άρχισαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: Τα σκάνδαλα «θυμώνουν» τους πολίτες – ΟΠΕΚΕΠΕ και ΓΣΕΕ στο προσκήνιο
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 0-0: «Σφυροκόπημα» των Reds με 35 τελικές, αλλά…
- Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι»
- Τρεις μεγάλες εκπλήξεις στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τόλης Παπαδημητρίου και Απόστολος Γκλέτσος χάρισαν άφθονο γέλιο
- Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και προκριθήκαμε δίκαια»
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό

