Σεσίνια στον κάμπο με διετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ
«Βυσσινί» είναι πλέον ο Βραζιλιάνος Σεσίνια. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013 με την Λάρισα και συνεχίζει την ευρωπαϊκή... πορεία του μετά από τέσσερα χρόνια στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τρία στην Μπράγκα.
«Βυσσινί» είναι πλέον ο Βραζιλιάνος Σεσίνια. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013 με την Λάρισα και συνεχίζει την ευρωπαϊκή… πορεία του μετά από τέσσερα χρόνια στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τρία στην Μπράγκα.
Ο Κάρλος Σέζαρ Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1980 στο Σάο Πάουλο. Πριν από την έλευσή του στην Ευρώπη, στη Βραζιλία αγωνίστηκε στις Ατλέτικο Παραναένσε, Λοντρίνα, Σάντα Κρους και Κασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
