«Ήρθαν να βοηθήσουν όχι να μας σώσουν» είπε ο Φερέιρα για Τοτσέ, Κουίνσι
Την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό έκαναν την Τετάρτη ο Τοτσέ και ο Κουίνσι, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι «ήρθαν για να βοηθήσουν και όχι για να μας σώσουν...».
Την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό έκαναν την Τετάρτη ο Τοτσέ και ο Κουίνσι, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι «ήρθαν για να βοηθήσουν και όχι για να μας σώσουν…».
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να καταλάβουν ότι ο Τοτσέ και ο Κουίνσι δεν ήρθαν να σώσουν την ομάδα, αλλά για να δώσουν βοήθειες.
Στην πρώτη προπόνηση που έκαναν οι δύο παίκτες την Τετάρτη , ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσίασε στους παίκτες του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού: «Από εδώ ο Τοτσέ και ο Κουίνσι. Ήρθαν και οι δύο για να μας βοηθήσουν όχι για να μας σώσουν».
Στη συνέχεια πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός το έριξε στον… χαβαλέ λέγοντας στον Τοτσέ, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά, «με αυτούς μπορείς να μιλάς» δείχνοντας τους ισπανόφωνους παίκτες αλλά και τους Σεϊταρίδη, Κατσουράνη και Καραγκούνη που γνωρίζουν τη γλώσσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο
