Την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό έκαναν την Τετάρτη ο Τοτσέ και ο Κουίνσι, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι «ήρθαν για να βοηθήσουν και όχι για να μας σώσουν…».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να καταλάβουν ότι ο Τοτσέ και ο Κουίνσι δεν ήρθαν να σώσουν την ομάδα, αλλά για να δώσουν βοήθειες.

Στην πρώτη προπόνηση που έκαναν οι δύο παίκτες την Τετάρτη , ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσίασε στους παίκτες του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού: «Από εδώ ο Τοτσέ και ο Κουίνσι. Ήρθαν και οι δύο για να μας βοηθήσουν όχι για να μας σώσουν».

Στη συνέχεια πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός το έριξε στον… χαβαλέ λέγοντας στον Τοτσέ, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά, «με αυτούς μπορείς να μιλάς» δείχνοντας τους ισπανόφωνους παίκτες αλλά και τους Σεϊταρίδη, Κατσουράνη και Καραγκούνη που γνωρίζουν τη γλώσσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ