Νίκη-πρόκριση για την Αργεντινή, 3-0 την Κόστα Ρίκα (vid)
Με πρωταγωνιστή τον γαμπρό του Ντιέγκο Μαραντόνα, Σέρχιο Αγκουέρο, η Αργεντινή κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Κόστα Ρίκα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Ο Αγκουέρο σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ, ενώ το τρίτο φέρει την υπογραφή του Άνχελ ντι Μαρία.
Με πρωταγωνιστή τον γαμπρό του Ντιέγκο Μαραντόνα, Σέρχιο Αγκουέρο, η Αργεντινή κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Κόστα Ρίκα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.
Ο Αγκουέρο σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ (στο 45’+1 και το 53′), ενώ το τρίτο (64′) φέρει την υπογραφή του Άνχελ ντι Μαρία.
Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, όμως ο Λιονέλ Μέσι ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά πολλούς ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Αργεντινής.
Στην επόμενη φάση, δηλαδή στους «8», η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τον 2ο του Γ’ ομίλου, δηλαδή μία εκ των Χιλή, Παραγουάη και Ουρουγουάη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.