Θεατρική αναπαράσταση της «Αποκάλυψης» στο Σπήλαιο του Ιωάννη στην Πάτμο
Θεατρική αναπαράσταση της Αποκάλυψης στον ιστορικό χώρο του Σπηλαίου του Ιωάννη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Πάτμο από τις 26 έως τις 30 Ιουλίου.
Θεατρική αναπαράσταση της Αποκάλυψης στον ιστορικό χώρο του Σπηλαίου του Ιωάννη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Πάτμο από τις 26 έως τις 30 Ιουλίου.
Η θεατρική ομάδα «Τέχνη» της Πάτμου πρόκειται να αποδώσει το κείμενο της Βίβλου, με το οποίο έχει συνδεθεί η ιστορία του νησιού στο βάθος του χρόνου.
Η αναπαράσταση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο έξω από το Σπήλαιο όπου ο ευαγγελιστής Ιωάννης συνέγραψε την «Αποκάλυψη».
Η σκηνοθεσία ανήκει στη Γερμανίδα σκηνοθέτιδα Μπάρμπαρα Χόφμαν και τη σκηνογραφία υπογράφει ο Χανς Χόφερ, σκηνογράφος και καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών της Βιέννης.
Αποσπάσματα της παράστασης θα είναι μεταφρασμένα σε τέσσερις γλώσσες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο βιοκλιματικό σχολείο στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών
- Τουρκία: Τρεις εργάτες παγιδεύτηκαν σε ορυχείο που κατέρρευσε στο Ζονγκουλντάκ
- Έμφραγμα σε Κηφισό και Αθηνών από Χαϊδάρι ως Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις λόγω έργων στην Αττική Οδό
- Χρηματοδότηση για αναπτυξιακά έργα θέλει ο Δήμαρχος Πλατανιά
- Από το παιδικό δωμάτιο στα 30 εκατομμύρια streams: Γιατί όλοι πλαντάζουν στο κλάμα με τα τραγούδια μιας τρίχρονης;
- Ο Γιούρτσεβεν στο στόχαστρο της Γαλατασαράι (pic)


