Νέα ονόματα προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Ελ Καντουρί και τον Πάπα Βάιγκο. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lionsdelatlas.ma» υποστηρίζει ότι άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τον αγώνα Μαρόκο – Αλγερία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, τον Ελ Καντουρί, ο οποίος ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Με την ουκρανική ομάδα από το 2002 μετράει 181 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στην εθνική του Μαρόκο έχει 37 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο όνομα που εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό, είναι ο Πάπα Βάιγκο της Φιορεντίνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες των «Βιόλα».

Η ιστοσελίδα «fiorentina.it» αναφέρει ότι η Φιορεντίνα θέλει να πουλήσει τον παίκτη, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2012 και ότι εκτός από τον Παναθηναϊκό δυνατά στη διεκδίκησή του έχουν μπει Σαουθάμπτον, όσο Μπάρι. Ο Πάπα Βάιγκο αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές με τη φανέλα της Φιορτεντίνα σημειώνοντας ένα τέρμα, ενώ στην Σαουθάμπτον έπαιξε για μία σεζόν πρόπερσι και σε 35 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ.

Ο παίκτης είναι διεθνής με την εθνική Σενεγάλης από το 2007, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ