Χωρίς «αντίο» στο γήπεδο αναχωρεί ο Γκοβού
Μια σειρά από ποδοσφαιριστές θα έπρεπε κανονικά να αποχαιρετήσουν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, κάποιε εξ αυτών, έστω κι αν είναι εκτός αποστολής, δεν πατάνε καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας. Είναι ξένα σώματα, όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτός που δείχνει να το έχει πάρει απόφαση περισσότερο από όλους είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού.
Μια σειρά από ποδοσφαιριστές θα έπρεπε κανονικά να αποχαιρετήσουν χθες (24/05) τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, κάποιε εξ αυτών, έστω κι αν είναι εκτός αποστολής, δεν πατάνε καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας. Είναι ξένα σώματα, όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτός που δείχνει να το έχει πάρει απόφαση περισσότερο από όλους είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού.
Ο Γάλλος έχει ήδη μιλήσει με τον ατζέντη του ώστε να ψάξει να βρει τι μπορεί να κάνει για το μέλλον του. Στην πραγματικότητα, ο Γκοβού έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν βλέπει καμία πιθανότητα να παραμείνει στο Τριφύλλι. Και πώς να βλέπει άλλωστε, από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον έχει σχεδόν μόνιμα εκτός αποστολής, αλλά και όταν τον συμπεριλαμβάνει στη 18άδα δεν του δίνει θέση στο αρχικό σχήμα.
Στην περίπτωση του Γκοβού ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να προβάλει ιδιαίτερες αξιώσεις εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα. Αρκεί να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. Είναι ένα ζήτημα προς διερεύνηση πάντως πόσοι από τους πέντε Γάλλους του Τριφυλλιού θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή
- Ώρα ΕΝΦΙΑ για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Οι προϋποθέσεις για πλήρη απαλλαγή
- Τι ξέρουμε για το πυρηνικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που στέλνει ο Μακρόν στη Μεσόγειο





