
Τα βρίσκει Γκρέμιο και Παναθηναϊκός για Γκάμπριελ
Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την απόκτηση του Γκάμπριελ, είναι ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς.
Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την απόκτηση του Γκάμπριελ, είναι ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς.
«Οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά. Τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Γκάμπριελ με την Γκρέμιο θα τις δούμε μετά, αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίσουν την ελευθερία του παίκτη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η «χρυσή τομή» για να πάρει η Γκρέμιο θετική απάντηση από το «τριφύλλι» είναι ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ και σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί, τότε ο Γκάμπριελ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
«Χαζομπαμπάς» ο Σπυρόπουλος
Ενας πανευτυχής, κλασικός «χαζομπαμπάς» είναι από την Πέμπτη (19/05) ο Νίκος Σπυρόπουλος καθώς η σύζυγος του Βάσω έφερε στον κόσμο, το πρώτο τους παιδί το οποίο χαίρει άκρας υγείας. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Τριφυλλιού, τον περασμένο Οκτώβριο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχε πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο το γκολ που πέτυχε (βάζοντας τη μπάλα στην κοιλιά του), ήταν στην κυριολεξία στον έβδομο ουρανό στην σημερινή προπόνηση και δεχόταν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συμπαικτών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πότε αναμένεται να κορυφωθεί
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Κ’)
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;




