Χαραλαμπίδου Σοφία

Στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Ευρώπης, στον Α’ γύρο της προκριματικής φάσης του World League στη Βαρκελώνη, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών λύγισε στα πέναλτι. Η Ελλάδα ηττήθηκε 14-13 από την Ουγγαρία και αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της μετά το 10-9 από τη Μ. Βρετανία στην πρεμιέρα.

Η Εθνική πάλεψε στο παιχνίδι και μέχρι τέλους κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 9-6, κατάφερε στο τελευταό οκτάλεπτο να γυρίσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει σε 9-9, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου η Ουγγαρία πήρε τη νίκη.

Για ακόμη μία φορά, όπως και στη νίκη επί της Ισπανίας (10-9) κορυφαία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν η Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία σημείωσε έξι γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 1-3 (πέν. 5-4).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπούικα 4, Κέζτελι 3, Ντράβουτς 2, Κόβερ-Κις 2, Αντάλ 1, Κιστελέκι 1, Σουτς 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Ρουμπέση 6, Τσουκαλά 2, Αντωνάκου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Γερόλυμου 1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ