Κρίνεται ο τίτλος της Football League για ΠΑΣ και Παναιτωλικό
Με στόχο τον ένα βαθμό που θα τον ανακηρύξει πρωταθλητή της περιόδου 2010-2011, ο ΠΑΣ Γιάννινα που ευνοείται ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναιτωλικό, φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Football League. Παράλληλα, η Ηλιούπολη θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, που θέλει τη νίκη και ήττα του ΠΑΣ για να αναδειχθεί εκείνος πρωταθλητής, ενώ ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα και με νίκη θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι άουτ.
Με στόχο τον ένα βαθμό που θα τον ανακηρύξει πρωταθλητή της περιόδου 2010-2011, ο ΠΑΣ Γιάννινα που ευνοείται ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναιτωλικό, φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Football League.
Παράλληλα, η Ηλιούπολη θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, που θέλει τη νίκη και ήττα του ΠΑΣ για να αναδειχθεί εκείνος πρωταθλητής, ενώ ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα και με νίκη θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι άουτ.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ (ώρα έναρξης 17:15)
Ηλιούπολη – Παναιτωλικός Δημ. Γυμναστήριο Ηλιούπολης
Διαγόρας – Τρίκαλα Δημ. Στάδιο «Ο Διαγόρας» Ρόδου
Εθνικός – Αγροτικός Αστέρας Γήπεδο Ελληνικού (ΕΤ3)
Ιωνικός – Λεβαδειακός Δημ. Γυμναστήριο Νεάπολης
Πανθρακικός – Πιερικός Δημ. Στάδιο Κομοτηνής (CONN-X)
Καλλιθέα – Θρασύβουλος Δημ. Στάδιο Καλλιθέας
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (ΕΤ3)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας Δημ. Στάδιο Καρδίτσας (ΕΤ3)
Εθνικός Αστέρας – Βέροια Δημ. Στάδιο Καισαριανής (ΕΤ3)
* Οι αγώνες της ΕΤ3 θα μεταδοθούν σε παράλληλη σύνδεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
