
Οι σολίστες της Φιλαρμονικής της Βιέννης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Σολίστες της περίφημης Φιλαρμονικής της Βιέννης, της διασημότερης ορχήστρας της Ευρώπης συγκροτούν το σύνολο εγχόρδων Wiener Mozartisten που θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μαΐου. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει έργα Σούμπερτ, Ντβόρζακ και, φυσικά, Μότσαρτ.
Τουλάτου Ισμα
Σολίστες της περίφημης Φιλαρμονικής της Βιέννης, της διασημότερης ορχήστρας της Ευρώπης συγκροτούν το σύνολο εγχόρδων Wiener Mozartisten που θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μαΐου.
Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει έργα Σούμπερτ, Ντβόρζακ και, φυσικά, Μότσαρτ.
Εμπνευστής, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρχιμουσικός της Ορχήστρας είναι ο Χανς Πίτερ Οσενχόφερ, βετεράνος της Φιλαρμονικής της Βιέννης και καθηγητής βιόλας στο Μουσικό Πανεπιστήμιο της αυστριακής πρωτεύουσας.
Η αγάπη και ο ενθουσιασμός των 13 αυτών μουσικών για τη βιεννέζικη μουσική παράδοση τους ώθησε να δημιουργήσουν ένα μουσικό σύνολο εγχόρδων που καλλιεργεί την αυστριακή μουσική δεξιοτεχνία παρουσιάζοντας έργα κλασικών αλλά και σύγχρονων συνθετών.
Οι Wiener Mozartisten έχουν να επιδείξουν αξιόλογη δισκογραφική δραστηριότητα καθώς και μεγάλο αριθμό συναυλιών στην Ευρώπη και την Ασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greece Tourism Revenue Surges in Q1 as Visitor Numbers Jump
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των τελικών
- Κρήτη: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις 3 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πού θα γίνει το Final Four 2027 – Όλα τα δεδομένα για Άμπου Ντάμπι και… «Roig Arena»
- Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ
- Οι διάσημες στρέφονται στο OnlyFans; Η Τρίσια Χέλφερ πάντως, ναι




