Η διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και τα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποκαλύπτει την τέχνη του κεντητού ψωμιού και μαθαίνουμε τι είναι τα ω-7 λιπαρά και που τα βρίσκουμε; Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» φιλοξενούν τον Ηλία Μαμαλάκη και αναφέρονται στη διατροφική αξία του ψωμιού αλλά […]
Η διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και τα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποκαλύπτει την τέχνη του κεντητού ψωμιού και μαθαίνουμε τι είναι τα ω-7 λιπαρά και που τα βρίσκουμε;
Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» φιλοξενούν τον Ηλία Μαμαλάκη και αναφέρονται στη διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και στα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα. Το ψωμί έχει σημαντική θέση στη διατροφή μας, τόσο για τα πολύτιμα συστατικά του, όσο και για τη γεύση του. Όμως πόσο συχνά και σε ποιες ποσότητες πρέπει να το καταναλώνουμε; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αλευριού τύπου dinkel; Γνωρίζετε ότι υπάρχει ψωμί στη…σούβλα; Η εκπομπή παρουσιάζει μικρά και έξυπνα διατροφικά μυστικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας.
Υπάρχουν τροφές ή προϊόντα, που πρέπει να καταναλώνει κανείς συχνότερα; Τι είναι τα ω-7 λιπαρά και που τα βρίσκουμε; Πως οι κατεχίνες-ουσίες που εμπεριέχονται στο πράσινο τσάι βοηθούν το μεταβολισμό και την σιλουέτα μας και σε ποιες ποσότητες λειτουργούν ευεργετικά;
Τέλος, με ποιούς τρόπους μπορούν όλοι να επιτύχουν υγιεινή και ασφάλεια στην κουζίνα και το «Θέμα διατροφής» προτείνει εύγευστες και υγιεινές συνταγές.