Χωρίς Σισέ, Γκαρσία και Πλεσί ο ΠΑΟ στις Σέρρες
Με μοναδικό σοβαρό πρόβλημα την απουσία του τιμωρημένου Σισέ, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την κυριακάτικη (03/04) αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι τραυματίες Γκαρσία και Πλεσί δεν θα ενισχύσουν το Τριφύλλι, όπως και οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης και Μαυρίας.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (02/04) οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Στην συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Tζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Γκοβού και Πετρόπουλος.
- Καιρός: Πολική εισβολή φέρνει τσουχτερό κρύο παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
- Ο Τζόουνς είχε ξανά φραστικό επεισόδιο με οπαδό της Παρτιζάν (vid)
- Μπετονιέρα παρέσυρε πεζή στη Νέα Ιωνία – Στο νοσοκομείο η γυναίκα
- Η όπερα Last Days δεν κοιτάει τη ζωή αλλά τον μύθο και τους δαίμονες του Κερτ Κομπέιν
- Πρωτοχρονιά στο μεγάλο Λιμάνι
- Απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο στην Άνω Πεύκη


