Χωρίς Σισέ, Γκαρσία και Πλεσί ο ΠΑΟ στις Σέρρες
Με μοναδικό σοβαρό πρόβλημα την απουσία του τιμωρημένου Σισέ, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την κυριακάτικη (03/04) αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι τραυματίες Γκαρσία και Πλεσί δεν θα ενισχύσουν το Τριφύλλι, όπως και οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης και Μαυρίας.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (02/04) οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Στην συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Tζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Γκοβού και Πετρόπουλος.
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα

