Νικόλας Πατέρας και Βασίλης Τεροβίτσας βρέθηκαν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και κατέθεσαν για την υπόθεση με τις κασέτες. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, εξερχόμενος από την εισαγγελεία μετά από μία ώρα, τόνισε πως έχει ακούσει τις κασέτες, αλλά δεν έχει καμία σχέση.

«Με κάλεσε ο εισαγγελέας να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι για την υπόθεση με τις κασέτες. Αυτό που λέω είναι αυτό που έχω ανακοινώσει, ότι δεν έχω καμία σχέση με τις κασέτες και τις υποκλοπές, είναι προσβλητικό να πιστεύει κανείς ότι λέω πράγματα με τον κύριο Μπέο εναντίον της ομάδας μου και τα έχω δεχτεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν απαντήσεις. Ολη αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο. Ειχα ακούσει τις κασέτες με τον κ. Κούγια και του είπα ότι δεν είμαι εισαγγελέας και θα πρέπει να κινηθεί νομικά. Εχω ακούσει τις δύο κασέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Πατέρας.

Νωρίτερα κατέθεσε για περίπου 40 λεπτά και ο Βασίλης Τεροβίτσας, που έφτασε στην εισαγγελεία πριν τις 9.00 πμ, αν και ήταν προγραμματισμένο να πάει στις 9.30 πμ. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, τονίζοντας μόνο πως η κατάθεση είναι μυστική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr