
Να βάλουν το συμφέρον του ΠΑΟ πάνω από το ατομικό καλεί ο Θ.Γιαννακόπουλος τους μετόχους
Μήνυμα προς τους παράγοντες του Παναθηναϊκού έστειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, δηλώνοντας ότι στο προσεχές Δ.Σ. των «πρασίνων» θα πρέπει όλοι να βάλουν το καλό του συλλόγου πάνω από το προσωπικό τους.
Μήνυμα προς τους παράγοντες του Παναθηναϊκού έστειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, δηλώνοντας ότι στο προσεχές Δ.Σ. των «πρασίνων» θα πρέπει όλοι να βάλουν το καλό του συλλόγου πάνω από το προσωπικό τους.
Ειδικότερα, λίγο πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε:
– Πιστεύετε ότι στο προσεχές Δ.Σ. θα δώσουν όλοι οι μέτοχοι το «παρών»;
«Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γιατί δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Εκείνο που επιθυμώ και θέλω είναι ο κάθε Παναθηναϊκός να βάλει το συμφέρον της ομάδας πάνω από το ατομικό. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να σταθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό»
– Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε εφημερίδα που κάνει λόγο για δυναμικότερη εμπλοκή σας στην ομάδα;
«Πάντοτε η οικογένεια Γιαννακόπουλου βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Να δείξουν και οι άλλοι Παναθηναϊκάρες αν θα βοηθήσουν ή θα την κάνουν κοπάνα».
– Για την ανανέωση του Βύντρα, έχετε ένα σχόλιο;
«Συγχαρητήρια. Είναι ένα πολύ καλό παιδιά και ένας πολύ φιλότιμος. Είναι στα συν της διοίκησης του Παναθηναϊκού».
– Για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το παρασκήνιο και τις κασέτες;
«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί είναι κάτι που δεν ξέρω καλά και δεν γνωρίζω το παρασκήνιο. Θα πρέπει, όμως, να πω ότι είναι ανέντιμο για κάθε ομάδα να πηγαίνει μπροστά με τρόπους που δεν πρέπει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Betsson, μαζί με τη Viva, προσφέρουν ταυτοποίηση μέσω gov.gr
- Βουλιαγμένη: Δύτης περιγράφει την ανάσυρση της σορού του 34χρονου από το «πηγάδι του διαβόλου»
- Δήμος Αθηναίων: Πρόσληψη 68 νέων δημοτικών αστυνομικών
- Τρομακτικό νοκ-άουτ σε αγώνα UFC γυναικών: Αριστερό κροσέ και μετά «πνίξιμο»! (vid)
- Χρήστος Μαυρίκης: Επιστρέφει στη φυλακή – Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δωροδοκία δικαστή
- Τραμπ: Παραδέχεται ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι διαφωνούν μαζί του για το Ιράν


