
Πανέτοιμος ο Μέλμπεργκ για τον αγώνα με τον Εργοτέλη
Πανέτοιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Ραούλ Μπράβο.
Κοσκέρης Νίκος
Πανέτοιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Ραούλ Μπράβο.
Από εκεί και πέρα, ο Άριελ Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα με έντονη ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με μπάλα.
Ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο έκανε και ο Ντουντού, για λόγους ξεκούρασης, ενώ οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς το τεχνικό τιμ διέκρινε στους δύο άσους σημάδια κόπωσης.
Οι Ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα




