«Όχι» στην αποχή είπαν οι παίκτες του Εργοτέλη
Αρνητικά απάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στην πρόταση του ΠΣΑΠ για αποχή από τους αγώνες μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Μπαντούνας Ηλίας
Αρνητικά απάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στην πρόταση του ΠΣΑΠ για αποχή από τους αγώνες μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο λόγος της άρνησης των Κρητικών έχει να κάνει με το γεγονός ότι το χτύπημα στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ έμεινε ατιμώρητο, ενώ η επίθεση που δέχτηκαν οι Πράσινοι στο ντέρμπι του Φαλήρου ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων.
Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη δεν επιθυμούν να τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά και για τον λόγο αυτό δια μέσου των αρχηγών της ομάδας (Τζούνιορ, Χίμπλιγκερ, Φραγκουλάκης) εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συνταγές για σπιτικές πίτες
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
