«Φέρτε μου σχέδιο, αλλιώς θα παρέμβει η πολιτεία», τόνισε σε αυστηρό ύφος ο υφυπουργός πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης στον Δημήτρη Γόντικα, στη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Ο κ. Νικητιάδης ζήτησε από τον προεδρεύοντα αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού να αφήσει τα λόγια και να προχωρήσει σε πράξεις για την εξάλειψη της βίας.

«Φέρτε μου σχέδιο, αλλιώς θα παρέμβει η πολιτεία», τόνισε χαρακτηριστική ο υφυπουργός πολιτισμού

«Εμείς επανεξετάζουμε τις θέσεις μας στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προτάσεις να σας δώσω, αλλά προτάσεις υπάρχουν. Θα περιμένουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, να επιβληθούν παραδειγματικές τιμωρίες και μετά θα κάνουμε και προτάσεις», ήταν η απάντηση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού.

«Δεν πρέπει να ανοίξει μύτη από εδώ και στο εξής. Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι. Και καλό θα ήταν να αφήσετε τις μηχανοκίνητες πορείες στο ματς του Σαββάτου. Αν συνεχιστούν τα ίδια, δεν θα’ ναι μόνο η στρόφιγγα των κρατικών ενισχύσεων που θα κλείσει, αλλά η πολιτεία είναι έτοιμη και για άλλες, πολλές και διάφορες παρεμβάσεις» απάντησε ο κ. Νικητιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr