
Καμία νέα πρόταση από την ΑΕΚ στον Μπλάνκο
Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν καταθέσει νέα πρόταση στον Ισμαελ Μπλάνκο, ωστόσο ο μάνατζερ του Αργεντινού διέψευσε μέσω της «Εξέδρας» πως υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. «Δεν μπορούμε να καταθέτουμε προτάσεις, όποτε το κρίνουν οι εφημερίδες», το σχόλιο της διοίκησης.
Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν καταθέσει νέα πρόταση στον Ισμαελ Μπλάνκο, ωστόσο ο μάνατζερ του Αργεντινού διέψευσε μέσω της «Εξέδρας» πως υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. «Δεν μπορούμε να καταθέτουμε προτάσεις, όποτε το κρίνουν οι εφημερίδες», το σχόλιο της διοίκησης.
Η «Εξέδρα» επικοινώνησε με τον Γκουστάβο Οναΐντια, που αποτελεί έναν από τους ατζέντηδες του Αργεντινού γκολεαδόρ της ΑΕΚ, για να τον ρωτήσει αν έγινε χθες (17/02) νέα προσφορά από την ΠΑΕ:
«Οχι. Δεν είχαμε καμία επαφή με την ΑΕΚ και δεν υπάρχει νέα πρόταση. Μαθαίνω κι εγώ ότι κυκλοφορεί πως είναι στις προθέσεις της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα προσφορά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει», δήλωσε ο Αργεντινός μάνατζερ.
«Δεν είχαμε πει τίποτα»
Στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάριζαν την Πέμπτη (17/02) το εξής: «Δεν μπορούμε να καταθέτουμε προτάσεις όποτε κρίνουν οι εφημερίδες πως πρέπει να το κάνουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μπλάνκο και είμαστε πρόθυμοι να του κάνουμε νέα πρόταση, αλλά το πότε θα το αποφασίσουμε εμείς και όχι τα ΜΜΕ.
Εμείς δεν είχαμε πει σε κανέναν ότι θα καταθέταμε πρόταση την Πέμπτη (17/02)ή την Τετάρτη (16/02)», και πρόσθεταν με νόημα:
«Επίσης, έχουμε καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσφορά μας θα είναι τέτοια που δεν θα υποθηκεύει το μέλλον της ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Ισμαελ Μπλάνκο, με το ήθος και την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπου, πράγματα που αναγνωρίζουμε όλοι». Δεν αποκλείεται πάντως να σταλεί το e-mail της νέας πρότασης σήμερα ή αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]


