Δώδεκα νεκροί μετά από βύθιση πλοίου που μετέφερε τουρίστες στο Βιετνάμ
Ένα πλοίο που μετέφερε ξένους τουρίστες σε γνωστό τουριστικό θέρετρο στον κόλπο του Χαλόνγκ στο Βιετνάμ βυθίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα. Εκφράζονται φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών, καθώς αρκετά ακόμη άτομα αγνοούνται.
Ένα πλοίο που μετέφερε ξένους τουρίστες σε γνωστό τουριστικό θέρετρο στον κόλπο του Χαλόνγκ στο Βιετνάμ βυθίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα.
«Μέχρι στιγμής τα σωστικά συνεργεία έχουν διασώσει 15 ανθρώπους, ανάμεσά τους 9 τουρίστες και 6 μέλη του πληρώματος και έχουν ανασύρει 12 πτώματα» δήλωσε δήλωσε ο Νγκο Βαν Χανγκ, διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης του Κόλπου Χαλόνγκ, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το πρακτορείο Ρόιτερς.
Ο κόλπος Χαλόνγκ, που βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ανόι, είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα του Βιετνάμ στο οποίο συρρέουν κάθε χρόνο χιλιάδες ξένοι και ντόπιοι τουρίστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Social media: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση της χρήσης από ανήλικους κάτω των 15 ετών
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442