Νέα εγχείρηση για τον Κούμπιτσα την Πέμπτη
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για ακόμη μία φορά την Πέμπτη, για να διορθωθούν τα κατάγματα στον ώμο και το πόδι του, και θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις εβδομάδες, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της Renault.
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για ακόμη μία φορά την Πέμπτη, για να διορθωθούν τα κατάγματα στον ώμο και το πόδι του, και θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις εβδομάδες, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της Renault.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πολωνός πιλότος θα χειρουργηθεί την Πέμπτη στο δεξιό του ώμο και πόδι ενώ μετά από τρεις με τέσσερις ημέρες θα χειρουργηθεί πάλι στον δεξιό του αγκώνα.
Η ανακοίνωση της Renault αναφέρει ακόμα ότι ο 26άχρονος Κούμπιτσα συνομίλησε με γιατρούς και συγγενείς του την Δευτέρα, αντέδρασε καλά στα νέα για την κατάστασή του και θα παλέψει για να επιστρέψει στις πίστες.
Δηλώσεις έκανε και ο Τζόρτζιο Μπαραντίνο, ένας από τους γιατρούς του Κούμπιτσα, στην ιταλική ιστοσελίδα «Il Vostro»:
«Μία μερική επανάκτηση των κίνησεών του στο χέρι είναι πιθανή μέσα στου επόμενους μήνες, αλλά για να δούμε αν θα αποκτήσει πλήρη έλεγχο των κινήσεών του θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «μυστικό» του Λιούς Χάμιλτον – Η καθημερινή συνήθεια που δεν αμελεί ποτέ ο Άγγλος πιλότος
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες




