Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι έχει τραβήξει ο Βασίλης Τοροσίδης και κατάσκοπος της αγγλικής ομάδας αναμένεται να βρεθεί στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Ξάνθη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των «Πολιτών» έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του Έλληνα αμυντικού και τον έχουν προσθέσει στη μεταγραφική τους λίστα εν όψει καλοκαιριού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του κατασκόπου στο Καραϊσκάκη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σίτι έχει στείλει τον άνθρωπό της για να παρακολουθήσει ακόμα πιο στενά τον παίκτη.

Έρχονται και για Πάρντο
Διαφορετικά βλέμματα θα είναι… στραμμένα στον Ούρκο Πάρντο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/2), καθώς στο Καραϊσκάκη αναμένεται να βρεθεί ο προπονητής των τερματοφυλάκων της εθνικής Βελγίου, Φιλίπ Βάντε Βάλε.

Ο Βέλγος (με ισπανική καταγωγή) τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της χώρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βέλγων εξετάζει το ενδεχόμενο να τον καλέσει στην εθνική.

Σοκαρισμένος ο Μιραλάς

Στο μεταξύ, σοκαρισμένος εξακολουθεί να είναι ο Κέβιν Μιραλάς μετά το γυάλινο αντικείμενο που δέχτηκε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Τί έκανα όταν με απέβαλε ο διαιτητής; Ούτε προκάλεσα, ούτε έβρισα κανέναν τους. Πήγα για να παίξω μπάλα και θα έχανα το μάτι μου. Είναι απίστευτο», λέει συνεχώς στους συμπαίκτες του ο Βέλγος.

Επιστρέφουν Ριέρα και Ντουντού
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ξάνθη βρίσκονται ο Αλμπερτ Ριέρα και ο Ντουντού, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει έπειτα από περίπου 3 μήνες. Ο Ντουντού κατάφερε να ολοκληρώσει κανονικά την προπόνηση και η επιστροφή του ήταν αναμενόμενη. Άλλωστε, είχε εμφανιστεί έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να τον προστατέψει ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος. Στη 19άδα βρίσκεται και ο Ριέρα που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και, σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα.

Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Ζαϊρί, που δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος. Ο άσος των ερυθρολεύκων υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης που συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ θεραπεία έκανε και ο Α. Παπαδόπουλος που δεν θα μπορέσει επίσης να αγωνιστεί, όπως και οι Μέγερι και Μιραλάς.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr