
Ο Φερέρ πέρασε στα ημιτελικά, τέλος για τον Σόντερλινγκ…
Ο Νταβίντ Φερέρ, Νο 7 στον κόσμο, προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά τένις «ΟΠΕΝ Αυστραλίας», όπου στόχος του είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Επόμενος αντίπαλος του Φερέρ θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ραφαέλ Ναδάλ (Νο 1) - Μάριν Τσίλιτς. Έκπληξη με τον αποκλεισμό του Σόντερλινγκ!
Ο Νταβίντ Φερέρ, Νο 7 στον κόσμο, προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά τένις «ΟΠΕΝ Αυστραλίας», όπου στόχος του είναι η κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Ισπανός τενίστας, επικράτησε του Καναδού, Μίλος Ράονιτς, με 4-6, 6-2, 6-3, 6-4. Επόμενος αντίπαλος του Φερέρ θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ραφαέλ Ναδάλ (Νο 1)-Μάριν Τσίλιτς.
Μια σημαντική έκπληξη σημειώθηκε στα προημιτελικά, καθώς ο Σουηδός, Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Νο 4 στον κόσμο, ηττήθηκε από τον Ουκρανό, Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο 46) και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο 22χρονος Ουκρανός πήρε τη νίκη με 1-6, 6-3, 6-1, 4-6 και 6-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες


