«Να σώσουμε τον Πανιώνιο» είπε ο Μήτρογλου
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, έκανε ο Κώστας Μήτρογλου, που τόνισε πως μεταγράφηκε στον Πανιώνιο με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. «Θέλουμε ενίσχυση» δήλωσε ο Λεμονής.
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, έκανε ο Κώστας Μήτρογλου, που τόνισε πως μεταγράφηκε στον Πανιώνιο με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην κατηγορία και τη νέα σεζόν.
«Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να μείνει στην πρώτη Εθνική. Να βοηθήσουμε όλοι για να συμβεί αυτό. Ήθελα κάποιες μέρες για να αποφασίσω επειδή είχα μια πρόταση από τη Γερμανία, αλλά τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω». Τέλος, σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Λεμονής: Θέλουμε ενίσχυση
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή. «Χρειαζόμαστε 4-5 μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Είναι σαν μια καταιγίδα που δεν έχει κοπάσει ακόμα και οι φίλαθλοί μας το έχουν καταλάβει.
»Όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους για να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό».
Σχετικά με την κακή παράδοση του Πανιωνίου στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, είπε: «Οι παραδόσεις είναι για σπάνε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Στην Αμαλιάδα, ο Μητροπολίτης Μεξικού, Κεντρικής – Νοτίου Αμερικής και νήσων Καραϊβικής κ.κ. Ιάκωβος
- ΚΚΕ: Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό για την σιδηροδρομική τραγωδία

