Συνάντηση Κ.Σκανδαλίδη με κυβερνητικούς βουλευτές για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων
Για τα μέτρα που λαμβάνονται στην προσπάθεια εξυγίανσης της αγοράς αγροτικών προϊόντων και το κλείσιμο της ψαλίδας στις τιμές, ενημερώθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σχετική ερώτηση. Πρωταρχικός στόχος το κτύπημα των μεσαζόντων και του καθεστώτος ελληνοποιήσεων είπε ο Κ.Σκανδαλίδης.
Για τα μέτρα που λαμβάνονται στην προσπάθεια εξυγίανσης της αγοράς αγροτικών προϊόντων και το κλείσιμο της ψαλίδας στις τιμές, ενημερώθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σχετική ερώτηση.
Όπως δήλωσε ο υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης μετά τη σύσκεψη πρωταρχικός στόχος του υπουργείου είναι το κτύπημα των μεσαζόντων και του καθεστώτος ελληνοποιήσεων που επικρατούν στην αγορά των αγροτικών προϊόντων.
Αυτά προχωρούν με την αυστηρή εφαρμογή του Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων στις απευθείας διαπραγματεύσεις των παραγωγών με το εμπόριο και την εντατικοποίηση των ελέγχων.
Επανέλαβε δε ότι η ενδυνάμωση του συνεταιριστικού κινήματος θα δώσει την δυνατότητα στους οργανωμένους παραγωγούς να κάνουν παρεμβάσεις στη διαμόρφωση των τιμών.
Εκ μέρους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κώστας Σπηλιώπουλος, ένας εξ αυτών που υπογράφουν την ερώτηση, δήλωσε ότι ο έλεγχος των τιμών στα αγροτικά μας προϊόντα είναι καίρια σημασίας θέμα για την έξοδο από την οικονομική κρίση και την προστασία του εισοδήματος τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας
- Υπάρχει το τέλειο τρέξιμο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442