
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρόεδρος της επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής στο φετινό, 64ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Πέμπτη. Ο βετεράνος ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης θα είναι ο τρίτος Αμερικανός μέσα σε τέσσερα χρόνια που θα προεδρεύσει της επιτροπής του Φεστιβάλ, μετά τον Τιμ Μπάρτον και τον Σον Πεν.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής στο φετινό, 64ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Πέμπτη.
Ο βετεράνος ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης θα προεδρεύσει της εννιαμελούς επιτροπής του φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στη Γαλλική Ριβιέρα από τις 11 έως τις 22 Μαϊου.
Ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι είναι τιμή του η πρόσκληση αποκαλώντας την «σπάνια ευκαιρία», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.
Ο 67χρονος Ντε Νίρο θα είναι ο τρίτος Αμερικανός μέσα σε τέσσερα χρόνια που θα προεδρεύσει της επιτροπής του Φεστιβάλ, μετά τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον το 2010 και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σον Πεν το 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η γη της ελιάς: Έρχεται η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων
- Κρήτη: Ξεκινά η διαδικασία αφύπνισης για την 3χρονη που κακοποιήθηκε
- Το t-shirt «Foxes» του Κερτ Κομπέιν βγαίνει στο «σφυρί»
- «Θερμικός θόλος» στην Ευρώπη: Πόσο θα επηρέασε την Ελλάδα – Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
- Η Μπαρτσελόνα πάει για το «μπαμ» με Ζέλικο Ομπράντοβιτς
- «Οι Γκερίλλες» της Μονίκ Βιττίγκ: ένα επικό φεμινιστικό κολλάζ




