Ο Χιμένεθ παραδέχεται το πρόβλημα της ΑΕΚ, χάνει το ντέρμπι ο Καφές
Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Καβάλα. «Όχι άλλα... δώρα. Φτάνει πια» είπε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ανταγωνιστική. Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Καφές, που κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Καβάλα.
«Όχι άλλα… δώρα. Φτάνει πια. Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτή η κατάσταση» είπε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ανταγωνιστική.
«Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Ξυπνήσαμε αργά… Περάσανε 16 χρόνια από τότε που πήραμε τίτλο, ας γίνουμε λίγο σοβαροί. Να γίνουμε σοβαροί, γιατί δεν είμαστε» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας τη μεταγραφική ενίσχυση της «Ένωσης».
Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Καφές
Ο Παντελής Καφές είναι το νέο θύμα τραυματισμού στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός της «Ένωσης» αποχώρησε σφαδάζοντας στο 72ο λεπτό του αγώνα με την Καβάλα και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός.
Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για ρήξη οπίσθιου μηριαίου, κάτι που σημαίνει χάνει σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα.
Με διάταση αποχώρησε και ο Σάχα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Πλέον ο τίτλος στο Challenge Cup Γυναικών θα κριθεί την Τετάρτη (18/3, 19:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ επί των Ιταλίδων για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Τη δεύτερη ήττα στον όμιλό της, αυτή τη φορά από την Κροατία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2027.
Μια εικόνα και -εν προκειμένω- ένας πίνακας, αποτελεί και μια ακόμη απόδειξη για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης με την σύγκριση απλά να μην… υπάρχει – Ο Ολυμπιακός 24 και οι υπόλοιποι «μάχη» στο… 4.
Γιώργος Νοικοκύρης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας