Μία ευκαιρία ζήτησε ο Νέμεθ από τον Βαλβέρδε
Την ευκαιρία να δείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ζήτησε από Ερνέστο Βαλβέρδε ο Κρίστιαν Νέμεθ, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην εφημερίδα Stop της Ουγγαρίας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον προπονητή του. Στα αγωνιστικά, θεραπεία συνεχίσει ο Μοϊσές Ουρτάδο.
Την ευκαιρία να δείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ζήτησε από Ερνέστο Βαλβέρδε ο Κρίστιαν Νέμεθ, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην εφημερίδα Stop της Ουγγαρίας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον προπονητή του.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή μου τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το μόνο που θέλω, αυτό που αισθάνομαι είναι ότι θέλω να πάρω κάποιες ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου. Νομίζω ότι το αξίζω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 21χρονος στράικερ.
Θεραπεία ο Ουρτάδο
Στο μεταξύ, μία πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Μοϊσές Ουρτάδο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης.
Για την Πέμπτη, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με την ομάδα των Νέων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Για το «διπλό» και το βήμα οκτάδας στην Τουρκία η ΑΕΚ
- Βορίζια: Νέες καταθέσεις για τον θάνατο της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη
- Greece Unveils New Initiative Targeting Obesity and Heart Disease
- Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει η Ίος σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο
- Eurogroup: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος – Οι πιθανότητες Πιερρακάκη και οι ισορροπίες
- Δέκα κομβικοί μάρτυρες στη δίκη των υποκλοπών – Ποιούς «ξέχασε» να καλέσει η δικαιοσύνη




